@nnemiekeCarbo
 
biedt:

een paar extra handen
            op het moment dat ú dat wilt

Door extra werkzaamheden per uur uit te besteden blijft de werkdruk hanteerbaar.

DIENSTEN VOOR BEDRIJVEN

secretariële ondersteuning in tijdelijke werkzaamheden of opdrachten.
specifieke ondersteuning gericht op het uitwerken van aanbestedingen in de dienstverlenende sector.

Het indienen van een aanbesteding is geen dagelijkse routine en vraagt daarom veel extra tijd en inspanning bovenop de dagelijkse werkzaamheden. Met de werkervaring die ik in vele jaren in diverse functies bij verschillende bedrijven en opdrachtgevers heb opgedaan, wil ik u graag van dienst zijn en kan ik u de juiste ondersteuning bieden die nodig is bij het indienen van uw aanbestedingen en de daaropvolgende ESF projectadministratie.

Bij tijdelijke werkzaamheden kunt u bijvoorbeeld denken aan mailings, folders en brochures, het bijwerken en controleren van adressenbestanden kortom: alle "gewone" secretariële werkzaamheden die geen volledige dagtaak vergen en eigenlijk zelfs maar een paar uurtjes per week kosten, maar die wel gedaan moeten worden en waarvoor u (uw secretaresse) geen tijd heeft.

De werkzaamheden kunnen zowel extern als intern en als combinatie van beide worden uitgevoerd.

DIENSTEN VERENIGINGEN EN STICHTINGEN

specifieke ondersteuning bij het indienen van aanvragen van projecten met subsidiemogelijkheden.
secretariële ondersteuning in uw verenigingsadministratie.

Het besturen van een vereniging of stichting moet voldoen aan steeds meer eisen van overkoepelende organisaties (zoals sportbonden, gemeenten en provincies). Als vrijwilliger/ bestuurder van een grote vereniging heb ik veel ervaring opgedaan in verenigingsmanagement en alle organisatorische en administratieve taken die daar bij horen. Ik wil uw bestuur daarin graag adviseren en van dienst zijn.
Door werkzaamheden uit te besteden, blijven uw vrijwilligers enthousiast voor de taken die zij wíllen doen! Vrijwilligers zijn onmisbaar! Om onze vrijwilligers te behouden is een goede ondersteuning nodig.

Een uitgebreide beschrijving van de mogelijkheden vindt u onder diensten.